OM OSS & Kontakt

Carina Sälling och Elin Sälling

Birger Jarl i uppsala

Vi samarbetar nära med nattklubben Birger Jarl, det är vi som driver köket inne på Birger Jarl sen vi startade vår cateringverksamhet i större skala 2017. Vi lagar mat åt alla events som är kopplade till Birger Jarl såsom Soul Train, Birger Golfen, Julbord, alla firanden och födelsedagsfester, Max Open samt all personalmat dagligen till Birger Jarl personalen. Kanske har du varit på något av dessa event och smakat vår fantastiska mat!

ADRESS: Nedre Slottsgatan 3, Uppsala
TELEFON: 018 – 16 33 33

 

 

 

KONTAKTA OSS

12 + 5 =

SÄlling Catering – vi lagAr mat på riktigt!

Sälling Catering är ett litet och personligt cateringföretag som drivs av  mig Carina Sälling och består av mig och min dotter Elin.

Jag är professionell kock och bagare i grunden med många års erfarenhet av branschen. När jag bestämde mig för att satsa på  cateringverksamheten så ville jag göra det helhjärtat. Med ambitionen att skapa och förbli ett litet familjärt cateringföretag med ett stort hjärta.

Idag kan jag och min dotter med stolthet säga att vi har lyckats. Vi sätter vårt namn på vår mat som är personligt tillagad utav oss med glädje, omsorg och med kärlek till smak och fina råvaror. Vi lagar och bakar själva det vi sedan levererar hem till dig. Jag är din första kontakt och finns alltid på plats tillsammans med Elin för att garantera att just din beställning blir som ni vill ha det. Kvalitet är ett nyckelord som klassas högt hos oss.

Bra råvaror, vackra uppläggningar och framför allt att smakerna sitter

För oss är kvalitet inte bara ett pr-ord utan det genomsyrar hela vår verksamhet från urval av råvaror till hur maten är upplagd och framförallt smakar.

Vi levererar till stora och små sällskap oavsett om ni är ett företag eller privatpersoner. Grunden är alltid densamma. En glad kund är alltid en nöjd kund.

Affärsluncher, bröllop, minnesstund, buffeer, nybakta smörgåsar eller bakverk.

Vegetariskt och veganskt är något vi gillar att jobba med. Fråga oss så berättar vi mer.

Vi vill att just du blir nöjd!

Väl mött Carina & Elin

 

KONTAKTUPPGIFTER

PRISER, BOKNINGAR & Förfrågningar

Hör av dig till oss så arbetar vi fram en meny tillsammans utifrån era önskemål, antingen i formuläret här bredvid
Email: info@sallingcatering.se
Telefon: 018 - 16 33 33
Mobil: 070 286 07 07

NÖJDA KUNDERS FINA Omdömen:

{

Anlitat Sällings Catering vid flera olika tillfällen. Alltid varit väldigt nöjd med samtliga. Deras proffsighet med att komma med menyer och förslag gör det extra proffsigt. Jag kan rekommendera Sällings catering till alla typ av tillfällen.
Ses snart igen och tack ännu en gång.

Jessica Runehagen

{

Sälling är fantastiska. Det som skiljer dem från andra cateringfirmor är framförallt kvalitén, maten smakar hemlagad. Carina är dessutom otroligt duktig på vegetarisk mat och bakar underbart bröd.

Åsa Johansson
Advokatfirman Lindahl

{

Vi samarbetar sedan många år med Carina och Sälling Catering. Känns tryggt och bra! Vi vet att gästerna alltid blir nöjda!

Emilie Tingström
ägare och VD på Grindstolpens begravningsbyrå

{

Underbart goda tårtor (och andra bakverk!) som smyckas vackert och finurligt efter kundens behov. Har fått två jättegoda och mycket fint smyckade tårtor (nallar och tåg) för min sons 1 och 2-årskalas. Väldigt nöjd!

Veronika Tillander, Bromma

Betyg 5,0 (5 av 5) baserat på 31 omdömen

Kika gärna in här på ännu fler fina recensioner här på vår Facebooksida >>

Matglädje är ett hantverk, råvarorna är av största vikt för oss

Dela gärna om ni gillar oss. Tack!