Vi närmar oss med stora steg första april när den ska vara lanserad, men jag lovar dig, vår nya hemsida är allt annat än ett aprilskämt! : )

Vår nya hemsida står för något helt annat.

En nystart, ett nytänk och att jag får släppa loss min kreativitet i min cateringverksamhet!

En ny hemsida betyder att vi även utåt byter till vårt nya namn: Sälling Catering.

För ett halvår sen började resan hit. Vår goda vän och kollega Danne Billingfjord som var andra halvan av Sälling & Billingfjord Catering, vi delade på oss i vårt samarbete och har gått vidare på olika stigar. Danne jobbar numera i restaurangbranschen och jag Carina jobbar vidare med cateringen. Min dotter Elin är anställd i firman och firman heter Sälling Catering. Det tar tid att ändra namnet på allt man har bearbetat fram under åren. Hemsidor och inarbetade mailadresser inte minst. Men det är även etiketter, förkläden, menyer, visitkort, facebooksidor ja det är mer än man tror. Och när man har haft det galet fullt upp med verksamheten och varit på event i stort sett hela tiden, då har man inte prioriterat att ta tag i detta.

Men nu sista tiden har det bubblat i mig att ta tag i det. Att få visa mig själv att lämna det gamla bakom sig, få en fräsch nystart!

Jag hoppas att du ska gilla den, vi har försökt att lägga in massor med inspirationsbilder från våra olika tillfällen vi varit ute på uppdrag. Vi blir väldigt glada för feedback eller om ni kan hjälpa oss att dela sidan så fler Uppsalabor får möjligheten att veta om att vi är ett cateringföretag i dess närhet.

Hemsidan är skapad av Annelie Persson på inreda.com, en tjej jag träffade när jag precis ett år innan bjöd på en smörgåstårta när Flustret hade 80-talsfestival. Vi fick en bra kontakt och ända sen dess har tankarna legat och bubblat om en ny hemsida. Ibland tar det tid att få till saker och man blir stressad över det. Men nu när den snart är klar så känner jag att det var meningen att det skulle ta tid. Både hjärtat och huvudet ska hinna med i en stor omställning och ibland känner man att man behöver förnya sig men man vet inte riktigt med vad. Nu har allt fått landa på ett bra sätt inom mig. Jag och min dotter Elin har framgångsrikt lyckats under det här året. Vi har många kunder som säger “- Ni lagar verkligen mat på riktigt!” och “-det är verkligen ett äkta hantverk det ni gör”. Såna små meningar som sätter sig och betyder mycket för oss, när det kommer ur hjärtat över vår matglädje att få skapa mat. Vår erfarenhet på att tillhandahålla även specialkost såsom glutenfritt, äggfritt, laktosfritt, vegetariskt och veganskt har blivit en stor del av vår tillagning allteftersom efterfrågan ökar.

Varmt välkommen till vår nya hemsida! En del av hemsidan är att vi även kommer blogga löpande från våra event. En lite mer personligare del av verksamheten.

 

Dela gärna om ni gillar oss. Tack!